Vacature Learning developer

HELLO NEW YOU!

VACATURE LEARNING DEVELOPER – 32 uur
START 1 APRIL 2018

Download hier de vacature

Bij Jobtraining zijn wij ervan overtuigd dat Plezier Werkt. Wij verzorgen maatwerk leeroplossingen, korte high impact trainingen en praktijk challenges. We zijn op zoek naar een Learning developer, met deze kwaliteiten: je bent actiegericht, creatief, kwaliteitsgericht en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent overtuigd van het belang van ‘a life long learning’. Je weet learning trends te vertalen naar praktische leeroplossingen. Kom jij ons team versterken?


FUNCTIEPROFIEL LEARNING DEVELOPER

  • Je bent verantwoordelijk voor het maken van maatwerk en off the shelve trainingsprogramma’s; van design tot het bijbehorende materiaal (o.a. PowerPoint presentaties)
  • Je bent verantwoordelijk voor het aandragen van nieuwe technologieën en methoden op het gebied van leren
  • Je ontwikkelt challenges en learning bites (challenges bedenken en uitwerken statistieken analyseren). Zie: https://jobtraining.nl/producten/challenges/
  • Je bent verantwoordelijk voor allerhande L&D marketing vragen zoals het schrijven van blogs en de nieuwsbrief en het opmaken van productinfo
  • Je bent ervan overtuigd van het belang van werkgeluk
  • Je kunt je vinden in onze leren door te doen aanpak; focus op oefenen en bitesize theorie

 COMPETENTIES

Creatief  – Nauwkeurig – Kwaliteitsgericht – Schrijfvaardig – Sterk analytisch vermogen

FUNCTIE-EISEN

  • Afgeronde HBO-WO opleiding (Sociale Psychologie – Toegepaste Psychologie – HRM – Arbeids- & Organisatiepsychologie – Personeel & Arbeid)
  • +/- 4 jaar relevante ervaring als L&D professional
  • Nederlands moedertaal, Engelse schrijfvaardigheid goed
  • Voorkeur woonplaats: Amsterdam

WIE WIJ ZIJN
Trainingsbureau Jobtraining is gevestigd aan het Singel in Amsterdam, dichtbij het Centraal Station. Met een team van 10 Learning professionals werken wij samen aan de ontwikkeling van mensen in het bedrijfsleven.

VISIE & MISSIE
Wij zijn ervan overtuigd dat plezier werkt. Werkgeluk is bepalend voor succes en ontstaat door competentie, onderlinge verbinding en autonomie. Wij maken van medewerkers happy high performers op een impactvolle manier. Professionals die zich continu ontwikkelen, met elkaar verbinden en de regie pakken.

WAT WIJ DOEN
Wij verzorgen op maat leeroplossingen en learning tracks in soft en future skills. Een learning track bestaat uit een bite size training, leren door te doen in de praktijk met Challenges en een kick-forward sessie.

ENTHOUSIAST?
Stuur je CV naar: emma@syssla.nl

OF BEL ONS!

Singel 54, 1015 AB Amsterdam
020-4230603

0

Your Cart