Klap op je kop

‘A new world is only a new mind’, maar om anders naar dingen te kunnen kijken hebben we soms een klap op onze kop nodig. Dit zorgt ervoor dat we flexibel zijn, echt vrij kunnen denken en tot nieuwe creatieve ideeën en oplossingen komen. Toekomstgerichte vaardigheden die aansluiten bij de snelheid waarmee de wereld om ons heen verandert.

Een klap op je kop is een ervaring die je hersenen als het ware even wakker schudt. Denk bijvoorbeeld aan een boek dat je leest, een reorganisatie of rake feedback. Vooral in je functie vinden wij dat je dit af en toe bewust op moet zoeken. Zo geef je jezelf en de organisatie waarvoor je werkt een voorsprong.

Wij helpen mensen graag hun innovatief en oplossingsgericht denken te vergroten. Dit doen wij door ze te prikkelen om verwachtingspatronen te doorbreken en nieuwe inzichten gelijk praktisch te maken voor de eigen organisatie.

Wij verzorgen trajecten op maat, aansluitend bij dit thema. Vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie.

Stel je vraag

Contact

Ik wil innovatiever zijn in mijn functie, hoe doe ik dat?

Hoe stimuleer ik mijn medewerkers om oplossingsgericht te denken?

Hoe maak ik van mijn event een out of the box experience om nooit te vergeten?
 

Op al deze vragen en meer hebben wij een antwoord op maat. Benieuwd? Neem contact met ons op.

0

Your Cart